Ga naar de inhoud

Over Ons

Jong Carinova – dat ben jij!

Dat de ouderenzorg niet oubollig is, dat weten wij allemaal. Maar hoe komen we af van dat stoffige imago?
Wij vinden dat Carinova een hele mooie missie heeft. Met zijn allen werken we – dag in, dag uit – hard voor de beste zorg voor onze cliënten.
Jong Carinova is een netwerk van jongeren binnen de organisatie. Samen leren, samen netwerken en samen gezellige dingen doen.
Zo poetsen we samen dat imago op!

Jong Carinova bestuur

Lobke oude Nijeweme
(voorzitter Jong carinova)

Beste collega’s van Carinova, mijn naam is Lobke Oude Nijeweme. Ik ben 27 jaar oud en ben werkzaam als locatie verpleegkundige in verpleeghuis de Hartkamp in Raalte en medewerker ondersteunend bij infectiepreventie. In 2017 ben ik afgestudeerd als mbo-verpleegkundige en in 2023 ben ik afgestudeerd hbo-verpleegkundige.

Sinds 2021 ben ik lid van Jong Carinova en vanaf zomer 2023 ben ik één van de voorzitters van Jong Carinova. We hopen jou snel te ontmoeten bij één van onze georganiseerde activiteiten! Wees welkom en kom in verbinding! Samen, maken we Carinova nog mooier!

Naomi Leerkes
(voorzitter Jong Carinova)

 Ik ben Naomi Leerkes, 28 jaar en woon in Deventer. Ik ben gestart als oproepkracht, waarna ik in 2016 als teamverpleegkundige ben gaan werken. In 2021 heb ik de mogelijkheid gekregen om mezelf verder te ontwikkelen als verpleegkundige, waarna ik ben gestart aan de opleiding tot hbo-verpleegkundige. Deze heb ik inmiddels succesvol afgerond , waardoor ik nu als locatieverpleegkundige aan het werk ben.

Ik ben sinds de oprichting betrokken bij Jong Carinova. Ik vind het een leuke toevoeging op mijn huidige taken, mede door het leren kennen van andere collega’s en het organiseren van ontspannende activiteiten welke ook bijdragen aan de ontwikkeling van medewerkers!

Ik hoop je gauw te zien bij 1 van onze activiteiten

Elise van der Vegt (Penningmeester)

Mijn naam is Elise van der Vegt, 23 jaar en ik woon in het mooie Nieuwleusen. In 2018 ben ik bij Carinova komen werken als huishoudelijke hulp, naast mijn studie Human Resource Management. Verder heb ik onder andere een onderzoek naar werkbeleving binnen de WMO mogen doen en heb ik mij tijdelijk bezig gehouden met de werving en selectie van de WMO. Sinds het begin van 2022 ben ik met veel plezier lid van het bestuur van Jong Carinova! Naast het organiseren van activiteiten ben ik verantwoordelijk voor het penningmeesterschap binnen Jong Carinova.

Inmiddels ben ik afgestudeerd in HRM en heb ik veel mooie reizen mogen maken het afgelopen jaar. Sinds september ga ik weer naar school voor de master Strategisch HR Leiderschap. Ik zie Jong Carinova als een mooie toevoeging binnen Carinova waarbij we samen veel mooie activiteiten mogen neerzetten! Hopelijk tot snel bij één van de gezellige activiteiten die we organiseren!

 

Maartje van Oldeniel
(Penningmeester)

Ik ben Maartje van Oldeniel, 26 jaar en woon samen met mijn vriend in Steenbrugge. Ik ben in 2019 bij Carinova begonnen als stagiaire 4e leerjaar Hbo-v. Toen ik mijn stage en opleiding had afgerond, ben ik gevraagd om binnen Carinova als Coördinerend wijkverpleegkundige bij team Keizerslanden te blijven werken. Dit doe ik nu al 3,5 jaar met veel plezier.

Tijdens het volleybaltoernooi in 2021 kwam ik erachter dat Jong Carinova bestond en dat ik dit een hele mooie opzet vind voor de jonkies binnen de organisatie. Nadat je afgestuurd bent, in zo’n grote organisatie komen werken, kan het best wel even spannend zijn en om dan met leeftijdsgenoten hierover te kunnen sparren vond ik erg fijn. Het enthousiasme van de bestuursleden trok mij heel erg en maakte mij zo enthousiast, dat ik mij in juni 2022 ook als bestuurslid bij Jong Carinova heb aangemeld.

Ik heb er zin in om weer leuke activiteiten voor jullie op de planning te zetten en ik kijk er naar uit om jullie collega’s te ontmoeten. Hopelijk zie ik je bij de volgende activiteit en dan maken we er weer een leuke, gezellige en leerzame middag van.

Thijmen Weeren
(Website en PR)

Ik ben Thijmen Weeren, 34 jaar jong en woon in Wesepe. Sinds 2021 ben ik met veel plezier werkzaam bij Carinova bij de ICT Helpdesk en daarnaast sinds een jaar het oudste lid van Jong Carinova. Mijn interesses liggen in psychologie, filosofie, het ontdekken van nieuwe muziek en daarnaast ga ik ook graag naar de gym.

Jong Carinova vind ik een leuk initiatief wat eenvoudig de mogelijkheid biedt om nieuwe mensen te ontmoeten. De verbinding die je met je collega’s maakt op dagelijkse basis is natuurlijk mooi, maar een connectie opbouwen met mensen waarbij de generatiekloof standaard minder is, spreekt toch sneller dezelfde taal.

Ik hoop mijn bijdrage te kunnen geven binnen de organisatie d.m.v. verse ideeën. Misschien heb jij die ook? Voel je vrij om ons te contacten.

Hopelijk tot snel bij een van de toekomstige events!

Bram Kerkhoven
(Communicatie)

Ik ben Bram Kerkhoven, 28 jaar en woon in Enschede. In 2018 ben ik begonnen met mijn afstudeerstage van de HBO-V Gezondheid en Technologie bij de afdeling innovatie, waar ik aansluitend mocht starten als projectmedewerker innovatie. Sinds januari 2024 ben ik doorgegroeid naar projectleider innovatie.

Sinds september 2023 ben ik betrokken bij Jong Carinova, na eerder een aantal leuke en leerzame evenementen bij te hebben gewoond. Op deze manier leer je ook weer andere collega’s kennen. Ik kijk er naar uit om ook zelf mee te kunnen werken aan het organiseren van dit soort evenementen en hoop jullie daar dan ook te zien.

Bahattin Selcuk
(Website en PR)

Ik ben Bahattin Selcuk, 29 jaar jong en woon in Vaassen. Sinds 2018 werk ik met veel plezier bij Carinova op de afdeling ICT.

Jong Carinova is een leuk initiatief waar ik graag aan wil bijdragen. Het lijkt mij geweldig om evenementen te organiseren en nieuwe mensen te ontmoeten.

Hopelijk tot snel bij een van onze leuke evenementen!

Thom Slinkman (nieuw lid)
Ik ben Thom Slinkman, 26 jaar en woon in Deventer. In de zomer van 2018 ben ik begonnen bij Carinova als vakantiewerk op de ICT Helpdesk. Inmiddels bijna 6 jaar verder werk ik nog steeds met veel plezier en een geweldig team op deze afdeling.

Waarom Jong Carinova?

Netwerk

Leer andere (jonge) collega’s
kennen binnen Carinova!

Kennis

Ontwikkel jezelf met onze
lezingen en leerzame workshops!

Gezelligheid

Samen borrelen, sporten en
leuke activiteiten doen!

Stem

Geef je mening en bepaal wat jij
belangrijk vindt in je werk!

Hoe het begon...

Jurgen Nijboer & Mirthe Timmerman starten beiden in 2020 bij Carinova. Al snel volgt corona en dit heeft flinke impact op hun baan…
Ze raken toevallig met elkaar in gesprek over de moeilijkheden in de zorg op dat moment en besluiten om ideeën uit te wisselen. Ook helpen ze elkaar bij uitdagingen in het werk. Na een tijdje komen ze tot de conclusie dat er vast meer jonge collega’s zijn die deze behoefte hebben.
Hoe leuk zou het zijn als ze het grootser aan zouden pakken? Iets doen voor álle jongeren binnen de organisatie?

Jup, de rest is history: 
Jong Carinova is een feit!