Meteen naar de inhoud

Programma

Relax! Ontspannen werken

Druk, drukker, drukst. Het lijkt het overheersende gevoel van werkend Nederland te zijn. Het werk is nooit af, we verwachten veel van elkaar én vooral van onszelf. En niet alleen op werk, maar ook in de privésfeer ‘moet’ er een hoop.

In deze workshop ga je ervaren hoe je je minder druk kan voelen, terwijl je het wel druk hebt. Je krijgt meer focus op wat je écht moet doen en hoe je daar je volle aandacht kunt geven, zodat jij met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Voor wie? Jong Carinova (collega’s t/m 35 jaar)
Wanneer? Woensdag 29 maart
Hoe laat? Start om 13:00uur
Duur? 2 uur, eindtijd is rond 15:00uur
Waar? St. Jozef, Deventervergaderzaal 1 (0.08)
Bijzonderheden: Voor deze workshop mag je uren schrijven.

F*ck it – show

Zou jij wel eens willen dat je wat vaker kon denken: ‘f*ck it’?

Niet meer balen wanneer iets fout is gegaan? Minder geven om wat anderen denken? Of gewoon doorgaan als dat stemmetje in je hoofd zegt dat het je niet gaat lukken?

Dat is precies wat je na deze show gaat doen. Met praktische tips en een flinke dosis humor leer jij relativeren en geen f*ck te geven!  

Voor wie? Jong Carinova (collega’s t/m 35 jaar)
Wanneer? Woensdag 26 april
Hoe laat? Start om 14:00uur
Duur? 90 minuten, eindtijd is rond 15:30uur
Waar? De Trefkoele, Dalfsen
Bijzonderheden: Voor deze workshop mag je uren schrijven.

Volleybaltoernooi

Na de supersuccesvolle eerste editie gaan we dit jaar uiteraard weer een balletje slaan met zijn allen! Dus pak die sportschoenen weer eens uit de kast en ga samen met je collega’s de uitdaging aan.

Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen. Niet alleen voor de winnaars, maar ook voor het sportiefste team en het best geklede team. Dit wil je dus écht niet missen. Ben jij erbij?

Voor wie? Héél Carinova
Wanneer? Woensdag 3 mei
Hoe laat? Gezamenlijke warming up om 19:00uur
Waar? Sporthal Tijenraan, Raalte
Bijzonderheden: Geef je op als team, of meld je alleen aan. Ook incomplete teams zijn welkom. Wij vullen dan aan tot een volledig team.